CampusWIKI:Sjablonen

Jump to: navigation, search

Sjablonen kunnen gebruikt worden om standaardteksten in te voegen in een artikel. De sjablonen voor de Campuswiki zijn op te delen in drie soorten: sjablonen voor twijfelachtige pagina's, sjablonen voor navigatie en (hoe kan het ook anders) overige sjablonen.

Een sjabloon bewerken kan door naar de pagina Sjabloon:sjabloonnaam (bijvoorbeeld Sjabloon:Studentenhuizen voor {{Studentenhuizen}}) te gaan of door te klikken op de link ernaar in de onderstaande tabellen.

Sjablonen voor twijfelachtige pagina's

Indien een pagina niet echt goed is, voeg dan één of meer van deze sjablonen aan de bovenkant van de pagina in. Sommige vereisen een datum: kies deze een aantal dagen in het voren, ten opzichte van de datum waarop het artikel is geschreven. In het algemeen is ergens tussen de 3 en de 10 dagen geschikt.

Samenvatting Gebruik Resultaat
Pagina schendt copyright {{Copyright|http://een.url.tld/pagina.html}}

Deze pagina is geïdentificeerd als een kopie van http://een.url.tld/pagina.html. Als je toestemming hebt van de schrijver, meld dit dan op de overlegpagina. Zoniet, gelieve dan dit artikel te herschrijven zodat het origineel werk is of tenminste geen copyright schendt.

Pagina is leeg {{Leeg|29 februari 12:34}}
Pagina bevat alleen een URL {{Alleen URL|29 februari 12:34}}
Pagina is niet neutraal {{Neutraal}} Dit artikel is niet neutraal. Je kunt helpen door het in een neutralere vorm te herschrijven.
Pagina is onzinnig, niet serieus etc. {{Onzin|29 februari 23:45}} Dit artikel heeft een onzinnige inhoud. Gelieve het te herschrijven met een zinnige inhoud. Als deze pagina niet voor 29 februari 23:45 een zinnige inhoud heeft zal deze worden verwijderd. Je kunt bezwaar maken op te verwijderen pagina's.
Pagina is te algemeen, niet op de UT/campus gericht, etc. {{Te algemeen|29 februari 21:09}} Dit artikel is te algemeen en is niet specifiek op de UT gericht. Gelieve dit artikel uit te breiden en UT-specifieke informatie toe te voegen. Als dit artikel voor 29 februari 21:09 niet specifieker is, zal het worden verwijderd. Je kunt bezwaar maken op Campuswiki:Te verwijderen pagina's.
Pagina dient in Campuswiki-stijl te worden herschreven {{Wikificeren}} Dit artikel moet worden gewikificeerd. Dit houdt in dat het in een formaat gebracht moet worden zoals dat gebruikelijk is binnen de Campuswiki, met introductiezin, koppelingen, witregels, vetgedrukte woorden, cursieve woorden en dergelijke. Je kunt helpen door dit artikel te wikificeren.
Pagina kandidaat voor verwijdering {{Verwijderen|29 februari 21:09}}

Sjablonen voor navigatie

Gebruik onderstaande sjablonen voor navigatie. Deze zijn hier niet voluit opgenomen, omdat dat teveel ruimte zou innemen. Als je een nieuw(e) cultuurvereniging, dispuut, opleiding, sportvereniging, studentenhuis of studievereniging toevoegt, voeg dan het bijbehorende sjabloon toe. Voeg nieuwe sjablonen voor navigatie toe aan deze tabel.

Samenvatting Gebruik
Cultuurvereningen {{Cultuurverenigingen}}
Disputen {{Disputen}}
Opleidingen {{Studies}}
Sportvereningen {{Sportverenigingen}}
Studentenhuizen {{Studentenhuizen}}
Studieverenigingen {{Studieverenigingen}}
Uitgaansgelegenheden {{Uitgaansgelegenheden}}

Overige sjablonen

Samenvatting Gebruik Resultaat
Laat nieuwe inhoud wachten totdat alle bestaande inhoud in alle kolomen is weergegeven. Kan gebruikt worden om te voorkomen dat afbeeldingen naast niet-gerelateerde tekst staat. {{Clear}}
Enlarge
Niet-gerelateerde tekst.
Voor pagina's die doorverwijzen naar verschillende betekenissen van deze term {{Dp}}
Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om onderscheid te maken tussen verschillende betekenissen van de term Sjablonen.

Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Sjablonen en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier beland via een pagina in de Campuswiki? Pas dan de verwijzing naar deze doorverwijspagina aan, zodat toekomstige gebruikers direct op de juiste pagina terechtkomen.

Voor afbeeldingen (of ander materiaal) onder de GFDL {{Sjabloon:GFDL}}
   Dit materiaal valt onder de GNU Vrije Documentatie Licentie


Het materiaal (afbeelding, geluidsopname of film) mag vrij verspreid worden onder de voorwaarden van de GNU/GFDL licentie].


For foreign visitors: This image has been released under the 'GNU Free Documentation License]'

Boven een duidelijk incomplete pagina {{Incompleet}} Deze pagina is incompleet. Je kan helpen door deze uit te breiden.
Voor tijdelijke belangrijke informatie {{Let op|Door de verbouwingen zijn de wegen op het moment niet toegankelijk.}}

Let op!
Door de verbouwingen zijn de wegen op het moment niet toegankelijk.

Voor afbeeldingen (of ander materiaal) in het publiek domein {{Sjabloon:PD}}
   Publiek Domein


Dit materiaal is door de auteur in het publiek domein geplaatst, of het auteursrecht op dit materiaal is verlopen.

For foreign visitors: This image has been released into the public domain by the author, or its copyright has expired.

Boven een pagina die samengevoegd moet worden met een andere pagina, en boven de andere pagina die samen moet worden gevoegd met deze. {{Samenvoegen|De ander}}

Deze pagina bevat ongeveer dezelfde informatie als De ander. Deze pagina's dienen te worden samengevoegd.

  • Als alle informatie in dit artikel is opgenomen, voeg dan aan De ander de tekst #REDIRECT [[Sjablonen]] toe. Hierdoor worden bezoekers van die pagina direct doorverwezen naar deze pagina.
  • Als alle informatie in De ander is opgenomen, verander dan de informatie van dit artikel in #REDIRECT [[De ander]], zodat bezoekers van deze pagina direct door worden verwezen.
Boven een pagina waarvan de titel niet correct weergegeven kan worden door de software {{Sjabloon:Titel|ebXML}} Door technische beperkingen heeft dit artikel niet de juiste titel. De juiste titel is ebXML.
Om een gebruiker op zijn overlegpagina te waarschuwen dat hij een pagina heeft gevandaliseerd. {{Sjabloon:Vandalismewaarschuwing|Url=[http://.../ link]|Dit is extra tekst.|--~~~~}}

Hallo,

De aanpassingen (link) die u heeft gemaakt zijn vandalisme. Ik verzoek u dergelijke aanpassingen niet meer te maken. Bij herhaling loopt u het risico dat u wordt geblokkeerd. Dit is extra tekst.

--Wout 29 sep 2005 21:53 (CEST)

Onderaan een artikel waarvan een groot deel is overgenomen van Wikipedia {{Wikipedia|AYBABTU}} Deze tekst, of een eerdere versie daarvan, is afkomstig van dit artikel op Wikipedia NL
Voor links naar Wikipedia {{Wikipedia link|Hengelo}} Hengelo op Wikipedia
Personal tools