CampusWIKI:Te verwijderen pagina's

Jump to: navigation, search

Deze pagina is bedoeld om pagina's te vermelden die kandidaat zijn om verwijderd te worden en om bezwaar te maken tegen het verwijderen ervan.

Als je een pagina kandidaat wilt stellen om verwijderd te worden:

  1. maak onderaan deze pagina een nieuwe kop met een link naar de te verwijderen pagina. Geef onder de kop de reden waarom de pagina volgens jou verwijderd moet worden; en
  2. plaats op de te verwijderen pagina één van de sjablonen voor twijfelachtige pagina's.

Als je bezwaar wilt maken tegen het verwijderen van een pagina:

  1. plaats je reden voor bezwaar onder de reden waarom de pagina verwijderd zou moeten worden. (Spring hier bij voorkeur in (bijvoorbeeld met :Jouw tekst ~~~~.)

Enkele redenen om bezwaar te maken zijn:

(Deze lijst is dus niet volledig.)

Zie ook de archiefpagina voor reeds afgehandelde kandidaten (verwijderd of niet).

Lege pagina's

Hier is het vervolg op de discussie die is gestart op Overleg gebruiker:130.89.163.17.

Ik vind dat een lege pagina niet in de Campuswiki hoort. Ik wil wel dat duidelijk is dat dat slechts mijn mening is: als blijkt dat een significant aantal mensen het met mij oneens is, dan zal ik de aankondiging tot verwijdering niet uitvoeren. Ik ben me ervan bewust dat ik op dit moment de enige ben die de macht heeft om pagina's te verwijderen (ik ben de enige admin), dus ik wil dat zo min mogelijk gebruiken. Gerrit 1 apr 2005 12:39 (CEST)

Als je een lege pagina ziet, voeg dan {{leeg|datum}} toe, waarbij datum de datum/tijd van aanmaken plus drie dagen is. Dan heeft men drie dagen de tijd om hetzij inhoud te geven, hetzij bezwaar te maken. Na drie dagen zal een sysop (momenteel ben ik de enige, maar ik ben niet van plan dat eeuwig zo te houden) het dan verwijderen. Gerrit 5 apr 2005 09:49 (CEST)


Philosophy of Science, Technology and Society

Philosophy of Science, Technology and Society blijkt al heel lang een pagina met copyrightschending te zijn. --Wout 10 apr 2006 00:29 (CEST)

Deze pagina zal direct worden verwijderd als hij wordt aangemaakt

Welke grapjas heeft dat weer gedaan? David Jansen, --130.89.11.115 26 apr 2006 09:23 (CEST)

Spammers. (Een of ander .co.jp-domein.) --Wout 26 apr 2006 20:36 (CEST)
Personal tools