Gebruiker:Sderwort

Jump to: navigation, search

Work in progress: Voorpaginaideeën

Mijn voorstel is een "sub-voorpagina" waarop uit drie pagina's gekozen kan worden. Ik heb een opzetje voor die drie pagina's hier onder elkaar gezet. Feedback, aanvullingen, etcetera zijn meer dan welkom!


Scholieren

Welkom!

Welkom op campuswiki. <<insert interessant verhaaltje over UT, en doelen van deze wiki. Ook over dat je heel gaaf en leuk bent en dat de UT je graag wil hebben.>>

Wat kun je er doen?

Studies

Verenigingen

Places to be

Studentenleven

EvenementenStudenten

Welkom

Het doel van de Campuswiki is het verzamelen van alle informatie die nuttig kan zijn en in brede zin betrekking heeft op de Universiteit Twente. Een wiki is een site die iedereen kan bewerken. Jij ook! Als er informatie ontbreekt of onjuist is, kan het op die manier eenvoudig worden verholpen. De bekendste wiki is de Wikipedia: (Engelstalig of Nederlandstalig). Deze grote en goede encyclopedieën vormen het bewijs dat een wiki geen theoretisch ideetje is maar een praktisch uitvoerbare methode om informatie te verzamelen. Zie Wikipedia over Wiki voor details.

Help de wiki actueel te houden

Korte introductie

Je kan editen door op 'edit' te klikken, bovenin beeld. Een interne link maak je zo aan: [[voorbeeld]] (dit geeft: voorbeeld). Rode links zijn artikelen die nog niet bestaan. Klik erop en geef ze vulling. Let erop dat je geen artikel maakt over een onderwerp dat al bestaat (bijvoorbeeld onder een andere titel): gebruik bij voorkeur de zoekmachine. Experimenteer met bewerken in de speelweide.

Je kunt heel eenvoudig een account aanmaken (rechtsbovenin beeld). Dit is echter nergens voor nodig, behalve voor het uploaden van afbeeldingen. Zie en.wikipedia.org/wiki/Help:Contents voor gedetailleerde uitleg. Die slaat op de Engelstalige Wikipedia, maar is voor het grootste deel op iedere Wiki met dezelfde software (waaronder dus ook Campuswiki) van toepassing.

Wat is er nodig?Geïnteresseerden

Welkom

Op deze pagina bevindt zich een schat aan informatie over de Universiteit Twente. U kunt <<bladiebla>>

Belangrijkste artikelen

Organisatie Universiteit

Plaatsen

Overig

Evenementen

Personal tools