Patio 28

Jump to: navigation, search

De patio Matenweg 28 luistert naar de naam Poolside simpelweg omdat wij een 3,66 meter (jaja) zwembad hebben. Het is een kleine woongroep met zeven kamers van verschillende grootte met een gemeenschappelijke woonkamer/keuken. Naast een florerende tuin hebben we natuurlijk ook een zwembad + hangmatten + ligstoelen + BBQ om het centerparks gevoel compleet te maken. Doordeweeks eten we voornamelijk samen wat het erg gezellig houdt. Voor meer vragen kan je emailen of bellen, langskomen mag natuurlijk ook.

Inhoud

Over het huis

Het is een huis met 7 kamers, verschillend van grootte.

  • 101, 103, 105, 107: Vier kamers van ca. 15m2. Douche en toilet worden gedeeld met twee anderen.
  • 102, 106: Twee kamers van ca. 11m2. Douche en toilet worden gedeeld met twee anderen.
  • 104: Kamer van ca. 24m2. Eigen douche en toilet.

Alle kamers hebben een eigen wasbak.

Bewoners

Huidige bewoners zijn:

Konrad 104

studie: Technische Bedrijfskunde (2e jaars)

functiehuis: Roggelaar, sociaal

Lid van: studentenvereniging DSCC/DJCR 'Audentis et Virtutis', Jaarclub: Orgie D, Dispuut: Heres


Kamer 106: (deze kamer is vrij)

studie:

Functiehuis:


Daan 102

studie: Technische Informatica (1e jaars)

functiehuis: Ownage Machine

lid van: Korfbalvereniging en fitness (maar naar beiden gaat ik nooit heen)


Martin 107

studie: BIT (1e jaars)

functiehuis: Gezellige huisgenoot, mede-gamer

lid van: klimvereniging 'TSAC'


Niels 103 (gaat per 15 juni 2009 weg)

studie: BIT (3e jaars)

functiehuis: Borrelman

lid van: studievereniging Inter-Actief


Merijn 105 (binnenkort vrij)

studie: BIT (oneindig jaars)

functiehuis: slapen

lid van: Vestingbar, doet namelijk iets in Bestuur.


Kamer 101: (kamer is vrij)

studie:

functiehuis:

Beschikbare kamers

  • 106/101/103: Vanaf Nu beschikbaar, hiervoor zoeken we nog steeds een gezellige jongen/meisje die ons huis komt versterken. Neem contact op voor meer informatie. (kamer 101 per 30 Mei 2009) (kamer 103 per 15 juni 2009)
  • info voor huiszoekers: Wij zoeken relaxte mensen die het leuk vinden om samen een filmpje te kijken en of biertje te drinken. We zijn niet zon cultuurhuis maar meer gewoon een groep relaxte mensen, die geen bezwaar hebben tegen nieuwe chillers. Sommige sporten wel sommige niet, hobbys zijn beetje films, series en soms gamen, maar ook uitgaan en soms ontstaan er spontane zuipfeesten. Belangrijk: niet binnen roken, geen huisdieren en mee-eten (en dus koken) is wel een vereisde (ong 3-5 keer per week, 5 keer per week word wat geregeld). We hebben geen verplichte gezelligheids activiteiten, maar normaliter draait het meermaals per week wel op een gezellige avond uit.

Denk jij dat jij wel in dit profiel past? Kom dan een keer langes zodat we kennis kunnen maken. Doe dit bij voorkeur op het mobiele nummer, de huistelefoon is een teringlawaai:P Het mobiele nummer is te vinden op de acasa website.

Oja: Geen vegetarische shit, allergien kunnen wel omheen gewerkt worden. (en Daan is allergies voor instrumenten).

Geschiedenis

De flat heeft een rijke culturele geschiedenis, dwz de flat-schriften zijn rijk aan rare geschriften en uitspattingen. Helaas is de flat geestelijk in verval geraakt met uitstroming van veel rijkelijk talent, en is deze traditie niet gehandhaafd.

Roemruchte ex-flatgenoten worden genoemd bij de namen: Erik, Anca, Spike, Dick (tegenwoordig werkzaam bij de stichting absurd nederland, ook wel bekend van de staat van verwarring en, de spek en bonen show), Rickert, Chris.

Flatfeesten

6 juni 2008:

Dit is het tweede flatfeest waar de patio aan deelneemt. Twee van de huidige zes bewoners nemen actief deel in de organisatie:

  • Konrad: Commissie Flatfeest, Sponsoring

Dit wordt een groot feest waar veel patio's aan deelnemen. Wil je ook meehelpen of komen op het feest, neem dan contact op met Konrad voor meer informatie.

Personal tools