Stichting IAPC

Jump to: navigation, search

Stichting IAPC is een ICT-winkel en adviescentrum voor studenten en medewerkers van de Universiteit Twente. Je kunt bij IAPC terecht voor producten uiteenlopend van kabels tot complete PC's en voor al je technische vragen. Door de onafhankelijke grondslag is advies altijd objectief. Dankzij de non-profit opzet en de vele vrijwilligers kan IAPC een uitgebreid assortiment aanbieden, met prijzen die tot de laagste van Nederland behoren.

Inhoud

Bezoekadres

Stichting IAPC heeft een eigen kamer in het Educafe van Zilverling (Informatica gebouw). Bij binnenkomst in de Zilverling zit het Educafe meteen links om de hoek. In het Educafe zit IAPC aan de rechterhand op de begane grond, kamernummer ZI-E105.

Openingstijden

IAPC is elke werkdag van 12:30 tot 13:45 geopend, met uitzondering van tentamen- en vakantieweken. Eventuele wijzigingen worden op de website aangekondigd. Vaak is de winkel ook na openingstijden geopend.

Actieweken

Ongeveer eens in de twee maanden heeft IAPC een actieweek, waarin nieuwe technologie├źn tegen scherpe prijzen worden aangeboden. Deze actieweken worden niet alleen aangekondigd via de bovenstaande site, maar bijvoorbeeld ook via posters op de plakzuilen op de campus en de nieuwsgroepen. Houd deze kanalen dus goed in de gaten, want er zitten vaak zeer interessante producten tegen scherpe prijzen bij.

Externe links

Personal tools